خانه سلامتی
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید

خورشت لوبیا سبز و گوشت


گاهی یه تغییر کوچیک تو مواد اولیه خورشت های همیشگی و تغییر نحوه سروشون میتونه خیلی دلچسب باشه و نظر همه رو هم جلب کنه مثل خورشت لوبیا سبز و گوشت این مطلب که من داخلش از فلفل سبز استفاده کردم و لوبیا ها رو هم بدون خرد کردن پخته و سرو کردم. خودم که خیلی از طعم و شکل این خورشت خوشم اومد پیشنهاد میکنم در صورتی که طرفدار تنوع غذایی هستین امتحانش کنین و لذت ببرین …

مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت

  • ۳۰۰ گرم لوبیا سبز
  • ۱۰۰ گرم گوشت
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۴ عدد فلفل سبز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲۰ گرم کره
  • ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت

مراحل تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت

در ابتدا دانه های فلفل سبزهارو  رو دربیارین.

در آوردن دانه های فلفل سبز

برای تهیه این خورشت خوشمزه و سریع اول باید لوبیا سبز هارو بپزیم. چون در تهیه ی این خورشت لوبیا سبز جدا پخته میشه برای مزه دار شدن بهترشون در زمان پخت از پیاز داغ و یک عدد فلفل سبز استفاده کردم و فلفل سبز خرد شده، پیاز داغ، حدود ۱ لیوان آب و لوبیا سبزهارو داخل یه قابلمه ریختم و درش رو هم بستم و اجازه دادم تا با حرارت ملایم لوبیاها بپزن.

پختن لوبیا

تا لوبیاها میپزن بقیه مراحل رو ادامه میدیم به این صورت که پیازی که داشتیم رو رنده کرده و همراه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زرچوبه و کمی روغن داخل ماهیتابه میریزیمش.

ریختن مواد داخل ماهیتابه

حالا مواد رو با حرارت متوسط تفت میدیم تا گوشت کاملا بپزه و تغییر رنگ بده.

پختن گوشت

بعد گوجه هایی که چهار قاچ کردیم و سه عدد فلفل خرد شده باقیمانده رو داخل غذاساز میریزیم. قبل از استفاده از فلفل ها تستشون کنین تا تند نباشن چون گاهی خیلی تند هستن.

ریختن مواد داخل غذاساز

حالا غذاساز رو چند پالس میزنیم تا موادمون کاملا پوره بشن.

پوره کردن مواد

پوره گوجه و فلفل و کره رو به گوشت های پخته اضافه کرده و هم میزنیم و در قابلمه رو میذرام تا سسمون با حرارت متوسط بپزه و جا بیوفته.

اضافه کردن پوره

وقتی لوبیا نیم پز شد بهش نمک هم اضافه کنین و بذارین لوبیا ها مزه بگیرن. دقت کنین که نمک رو از ابتدا نریزین چون لوبیا ناپز میشه.

آماده شدن لوبیا

سس در ابتدای پخت خیلی آبداره ولی کم کم آبش رو میکشه و غلیظ میشه من سس این خورشت رو خیلی کم آب ترجیح میدم شما به سلیقه خودتون میتونین مقدار غلظت سس گوشت رو تنظیم کنین.

پختن سس گوشت

وقتی لوبیاسبز پخت و سس هم تنگ آب شد خورشت آماده سروه پس لوبیا سبز پخته رو آبکش کنین و بعد همراه سس گوشت سرو کنین.

میتونین لوبیاهای پخته آبکش شده رو با سسی که کمی آبدارتر هست مخلوط کرده سرو کنین و این سلیقه ایه … نوش جون

خورشت لوبیا سبز و گوشت

منبع: 2nafare.com(گلزار نورمحمدیان)



طبقه بندی: آشپزی،
برچسب ها: طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت به روشی جدید، طرز تهیه خورشت لوبیا سبز و گوشت،

تاریخ : دوشنبه 10 دی 1397 | 07:37 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.