خانه سلامتی

اگر جزو افراد بلغمی مزاج هستید باید از اواخر آبان تا نیمه دوم اسفند ماه از خوردن لبنیات و خوردن ترشیجات و مصرف غذاهای سرد بدون مصلح(متعادل کننده)خودداری کنید.بیشتر سراغ غذاهایی با طبیعت گرم مثل ارده عسل شیره انگور و... بروید.به جای چای دمنوش دارچین و زنجبیل بنوشید و برنج را با هل دارچین زیره و شوید مخلوط کنید و از مصرف پلوی ساده بپرهیزید.مصرف گوشت شتر گوسفند بوقلمون و میوه های رسیده فصل نیز برای کاهش بلغم توصیه می شود.در مقابل باید مصرف شیر ماست دوغ انواع ترشی حاوی سرکه و نمک عدس سیب زمینی  آب یخ  نوشابه  چای قهوه و نسکافه  سوپ  و آش جو میوه های ترش و کال خیار پوست کنده  قارچ  گوشت گتو و گوساله و ماهی و میگو انواع سس  گوجه فرنگی و رب  کدوی خروشی  آش رشته  ماکارونی تنقلاتی مانند چیپس پفک آدامس بیسکویت و هر نوع خوراکی فریزر شده را در فصل پاییز و زمستان به کمترین حد ممکن کاهش دهید و به مرور زمان از برنامه غذایی تان حذف کنید.همچنین یادتان باشد روغن نباتی  کره گیاهی  برنج  گوشت گاو  سوسیس و کالباس و فرآورده های این چنینی به شدت بلغم زا هستند و مصرف آنها باعث بروز بیماری های ناشی از افزایش خلط بلغم می شود.




طبقه بندی: طبع،

تاریخ : جمعه 1 آذر 1392 | 06:50 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.