خانه سلامتی
دمنوش های تابستانی

آلبالو
دمنوش آلبالو خوش طعم و اشتها آور است و فشارخون را کاهش می دهد و برای دستگاه گوارش و هضم غذا موثر است.یک لیوان آلبالوی رسیده را با دو لیوان آب جوش و کمی نبات به مدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید و مصرف نمایید.

بابونه
مانند گل داوودی دارای خواص خنک کنندگی است و ضد التهاب واقعی برای بدن است.

برگ سدر
برگ سدر دارای خواص خنک کنندگی است و نوشیدنی مناسبی برای فصل گرما است.برای افزایش خاصیت دمنوش ها
،ابتدا گیاهان را در آب جوش بریزید، سپس ،کمی یخ به آن اضافه کنید یا آن را در چند ساعت در یخچال بگذارید.

بیدمشک
بیدمشک از خانواده بیدها است
،دستگاه گوارش را تقویت می کند و اشتها را افزایش می دهد .همچنین ناراحتی های عصبی را درمان می کند.

چای سفید
چای سفید طبیعت سردی دارد و نوشیدن آن برای تابستان توصیه می شود.این چای بسیار سبک و نشاط آور است.

چای سبز
چای سبز خنک کننده است و در طب سنتی چینی از آن برای رفع حرارت و گرمازدگی استفاده می شود .دمنوش گیاهی چای سبز عطش را کاهش می دهد .مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.

خاک شیر
خاک شیر از جمله نوشیدنی های خنک کننده گیاهی است.این گیاه به صورت خودرو در دامنه کوه ها رشد می کند.از خاک شیر برای رفع التهاب زخم ها
،باز کردن صدا و از بین بردن کهیر استفاده می کنند.

*منبع:کتاب دمنوش و درمان(نوشته نرگس تشکری)*



طبقه بندی: طب سنتی، عرق های گیاهی، تغذیه،
برچسب ها: نحوه درست کردن دمنوش آلبالو، دمنوش های تابستانی، خاک شیر، بیدمشک، چای سفید، برگ سدر، بابونه،

تاریخ : شنبه 20 مرداد 1397 | 11:44 ق.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.