خانه سلامتی
کاهش 30 درصدی خطر حمله قلبی با مصرف ماست

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1396/02/23/13960223000281_PhotoA.jpg


نتایج تازه‌ترین داده‌ها مشخص کرده است، مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسک ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، نتایج تازه‌ترین داده‌ها مشخص کرده است، مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته ریسک ابتلا به بیماری قلبی یا سکته را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.

به گفته پژوهشگران مصرف دو وعده ماست در هفته، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته در زنان را حتی بیشتر از 30 درصد و در مردان را تا 19 درصد کاهش می‌دهد. 

براساس پژوهش‌های صورت گرفته، این خاصیت ماست به علت وجود کلسیم است که در انقباض و آرامش قلب دخیل است. 

یافته‌های قبلی نشان می‌دهد که کلسیم نقش مهمی در انقباض طبیعی و آرام‌سازی قلب دارد؛ در حالی‌که پروبیوتیک‌هایی که در مواد غذایی تخمیر شده یافت می‌شوند با کاهش فشار خون ارتباط دارند.

جاستین بوندیا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه بوستون، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم مصرف بلندمدت ماست ریسک مشکلات قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد که ناشی از تاثیرات سودمند محصولات لبنی تخمیرشده است».

در این بررسی، 55 هزار و 898 زن و 18 هزار و 232 مرد تحت بررسی قرار گرفته‌اند.




طبقه بندی: قلب و عروق، تغذیه،
برچسب ها: کاهش 30 درصدی خطر حمله قلبی با مصرف ماست، مصرف بیش از دو وعده ماست در هفته، کاهش مشکلات قلبی و عروقی با مصرف ماست،

تاریخ : پنجشنبه 30 فروردین 1397 | 03:58 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.