خانه سلامتی
نکات کلیدی برای رعایت بهداشت در رستوران های بین راهی
اگر ناچار شدید در رستوران های بین راهی غذا بخورید
،از تمیز بودن قاشق،چنگال و لیوان رستوران مطمئن شوید. از ظروف  یک رستوران می توان تمیزی غذای آنجا را نیز مورد ارزیابی قرار داد.یک لیوان را در مسیر نور بگیرید و ببینید آیا لکه های چربی روی آن قرار دارد یا نه؟ چرب بودن بودن قاشق و چنگال نشان از آلوده بودن محیط می دهد.اگر کارد و چنگال آلوده بود می توانید با آب و نمک، آن را کمی شستشو بدهید.از خوردن غذاهایی که ترکیبات آن را نمی دانید مانند کتلت همبرگر و کباب کوبیده خودداری کنید.از آنجا که حرارت لازم به داخل این غذاها نمی رسد انتقال عوامل بیماری زایی مانند انواع کیست ها،لاروانگل ها و میکروب های بیماری زا از این طریق امکان پذیر است و می تواند مصرف کننده آن را در مسیر سفر یا حتی تمام تعطیلات درگیر بیماری کند.سعی کنید از سفارش دادن غذاهایی که سس دارد خودداری کنید.ادویه و نمک زیاد می تواند در مخفی کردن مزه ناسالم غذا موثر باشد.ماده اولیه سس ها زود آلوده و فاسد می شود.از مصرف سالادهای خام خودداری کنید.از آنجایی که این رستوران ها در مکان هایی قرار دارند که دسترسی به آب لوله کشی وجود ندارد،ممکن است ظروف خود را با آب چشمه ها،منبع های سیار و آب چاه بشویند.

*منبع:روزنامه همشهری(شماره7347)*



طبقه بندی: توصیه و نکات آموزشی پزشکی، تغذیه،
برچسب ها: نکات کلیدی برای رعایت بهداشت در رستوران های بین راهی،

تاریخ : دوشنبه 28 اسفند 1396 | 02:08 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.