خانه سلامتی
عوامل گرفتگی عروق چیست؟
بسته شدن عروق تنها از رژیم غذایی ناشی نمی شود بلکه باکتری های دهان و روده هم در این زمینه نقش دارند.مولکول های چربی موجود در پلاک ها که در عروق جمع می شوند و خطر حمله ی قلبی و سکته ی مغزی را افزایش می دهند از باکتری هایی که در دهان و روده وجود دارند نیز ناشی می شوند و وجود آن ها تنها به نوع خوراکی های مصرفی فرد ارتباط ندارد.تجمع مولکول های چربی یا لیپیدها که به تصلب شرایین کمک می کند از مصرف خوراکی های سرشار از چربی و کلسترل ناشی می شود.

*منبع:مجله سرای دانش(شماره11)*



طبقه بندی: مغز و اعصاب،
برچسب ها: عوامل گرفتگی عروق چیست؟، عوامل گرفتگی عروق،

تاریخ : یکشنبه 1 بهمن 1396 | 12:37 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.