خانه سلامتی
6ماده غذایی ضدسرطان
تخم کتان:باعث کاهش خطر انواع سرطان می شود
*توضیحات:دانه های فرآوری نشده،ارگانیک باشد،جزئی از یک رژیم غذایی سالم است

گوجه فرنگی:خطر ابتلا به سرطان پروستات،پستان و پانکراس را کاهش می دهد
ماده موثره:لیکوپن
*توضیحات:رسیده باشد،به صورت پخته میل کنید،خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد

سیر:خطر ابتلا به سرطان های کولون،پوست و ریه را کاهش می دهد
ماده موثره:دی آلیل دی سولفید
*توضیحات:تازه بخورید،به صورت خام و پخته میل شود،باعث کاهش رشد تومور می شود

آووکادو:به سالم ماندن سلول ها کمک می کند و سلول های ناسالم را از بین می برد
*توضیحات:فیتوکمیکال ها از جمله بهترین غذاهای طبیعی است،با سرطان به خوبی مبارزه می کند

جوانه ها:خطر ابتلا به سرطان پروستات و دستگاه گوارش را کاهش می دهد
*توضیحات:آنتی اکسیدان ها،از سلول های سالم محافظت می کنند،به رژیم غذایی خود اضافه کنید

بروکلی:خطر ابتلا به سرطان های پروستات،پستان،کولون،کبد و ریه را کاهش می دهد
*توضیحات:آنتی اکسیدان ها،مغذی است،در طول هفته حداقل 3بار بخورید



طبقه بندی: توصیه و نکات آموزشی پزشکی، تغذیه، سرطان،
برچسب ها: 6ماده غذایی ضدسرطان، تخم کتان، کاهش ابتلا به سرطان پروستان و پستان و کولون، کاهش ابتلا به سرطان کبد و ریه و پوست، کاهش خطر انواع سرطان و پانکراس، دی آلیل دی سولفید،

تاریخ : دوشنبه 6 شهریور 1396 | 05:45 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.