تبلیغات
خانه سلامتی - غذاهای ضد آب مروارید
خانه سلامتی
غذاهای ضد آب مروارید
در بیماری آب مروارید یا کاتاراکت
،لایه ی غیرشفافی روی عدسی چشم ایجاد می شود.کلم و سایر سبزی های برگی سبز رنگ،هویج،زردآلو و سایر میوه ها و سبزی های زرد و نارنجی رنگ حاوی کاروتن هستند.دریافت زیاد کاروتن با کاهش خطر ابتلا به اب مروارید مرتبط است.احتمالا کاروتن با غیرفعال کردن رادیکال های آزاد خطرناک،چشم را در برابر تخریب آن ها محافظت می کند.اسفناج در میان سبزی ها در کاهش خطر ابتلا به آب مرواید بسیار موثر شناخته شده است.

*منبع:مجله آزمون(شماره326)*



طبقه بندی: چشم، توصیه و نکات آموزشی پزشکی، میوه و سبزیجات و صیفی جات،
برچسب ها: غذاهای ضد آب مروارید، کاتاراکت، کاروتن، آب مروارید، کاهش خطر ابتلا به آب مروارید،

تاریخ : پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 | 09:58 ق.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.