تبلیغات
خانه سلامتی - تاثیر مصرف فلفل تند در کاهش مرگ و میر
خانه سلامتی
تاثیر مصرف فلفل تند در کاهش مرگ و میر
بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان می‌دهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.


به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند می‌تواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.

در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتبط از فلفل قرمز تند مصرف می‌کنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر بخصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.

پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مر گ و میر افراد پرداخته بودند.

در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار آمریکایی در یک دوره ۲۳ ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالم‌تری برخوردار هستند.

محققان آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل می‌تواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانال‌های TRP که گیرنده‌های اولیه‌ی ترکیب‌های تند از قبیل کاپسایسین هستند می‌توانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.


تصویر تاثیر مصرف فلفل تند در کاهش مرگ و میر


طبقه بندی: تغذیه، میوه و سبزیجات و صیفی جات،
برچسب ها: تاثیر مصرف فلفل تند در کاهش مرگ و میر، فلفل تند، مصرف فلفل تند،

تاریخ : شنبه 25 دی 1395 | 01:37 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.