تبلیغات
خانه سلامتی - توصیه های طب سنتی برای مبتلایان به میگرن
خانه سلامتی
توصیه های طب سنتی برای مبتلایان به میگرن
مصرف بسیاری از مواد غذایی می تواند باعث بروز یا تشدید سردردهای دردناک دوره ای یا همان میگرن شود.پنیر
،گوجه فرنگی،فلفل قرمز و سیاه،غذاهای سرخ شده و ادویه دار،ماهی دودی،ماهی تن،پیاز داغ،باقلا،آجیل،نان سفید،شکر،حبوبات،کلم،سرکه،چای پررنگ و...از جمله ی این خوراکی ها هستند.در صورتی که میگرن دارید،باید دور آن ها یک خط قرمز بکشید.



*منبع:مجله آزمون(شماره305)*



طبقه بندی: مغز و اعصاب، توصیه و نکات آموزشی پزشکی،
برچسب ها: میگرن، توسه های طب سنتی برای مبتلایان به میگرن،

تاریخ : جمعه 3 دی 1395 | 11:11 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.