تبلیغات
خانه سلامتی - نکات ایمنی تهیه غذای سریع
خانه سلامتی
نکات ایمنی تهیه غذای سریع
اگر شیوه زندگی تان به گونه ای است که از مایکروویو به طور مرتب برای پخت و پزاستفاده می کنید
،پس باید بیشتر از هر کسی حواس تان به سلامت پخت غذا باشد.در پخت غذا با مایکروویو مهم ترین نکته این است که مطمئن شوید ماده غذایی کاملا پخته شده و همه میکروب های بیماری زای موجود در آن از بین رفته است برای پخت مواد غذایی در مایکروویو آنها را منظم و در یک سطح در بشقاب درپوش دار بگذارید و اگر لازم بود کمی آب به آن اضافه کنید.ظرف را با در مخصوص بپوشانید اما در ظرف را کامل نبندید تا بخار آن خارج شود.رطوبتی که بر اثر گرما ایجاد می شود به از بین بردن باکتری های بیماری زا کمک می کند و باعث پخت یکنواخت می شود.سعی کنید قطعات سفت و بزرگ گوشت های ناپز را روی بیشترین قدرت نپزید.این قطعات بزرگ را با زمان طولانی تر و روی قدرت50درصد بپزید.

*منبع:روزنامه همشهری(ویژه نامه6و7)*



طبقه بندی: توصیه و نکات آموزشی پزشکی، تغذیه،
برچسب ها: نکات ایمنی تهیه غذای سریع،

تاریخ : چهارشنبه 1 دی 1395 | 06:56 ب.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.