خانه سلامتی
تخم اردک؛سپری در برابر سرطان
1.تخم اردک دو برابر تخم مرغ ارزش غذایی دارد و به خاطر پوسته ضخیمی که دارد
،ماندگاری اش خارج از یخچال طولانی تر است.

2.تخم اردک آلبومین بیشتری دارد و کیک و کلوچه تردتر و مغذی تری با آن می توان تهیه کرد.

3.تخم اردک اسید چرب امگا3بیشتری دارد.امگا3 می تواند همه چیز را
،از مغز گرفته تا پوست همه را سالم تر نگه دارد.

4.تخم اردک از معدود غذاهایی است که در بدن آلکالین زیادی به جا می گذارد.آلکالین برای بیماران سرطانی بسیار موثر است و سلول های سرطانی در محیطی که آلکالین در آن وجود داشته باشد
،رشد نمی کنند.تخم مرغ غذایی اسیدی است که اسید بیشتری در بدن باقی می گذارد.

5.تخم اردک در مقایسه با تخم مرغ 6برابر ویتامین D
،دو برابر ویتامین A و دو برابر کلسترول دارد.تخم اردک حدودا 75 درصد ویتامین E موجود در تخم مرغ را داراست و ویتامین k2 بیشتری دارد.

6.صد گرم تخم اردک 185 کیلوکالری انرژی تولید می کند و همین مقدار تخم مرغ 149کیلوکالری انرژی به بدن می رساند.

7.میزان کربوهیدرات تخم اردک بسیار مشابه تخم مرغ است و فقط پروتئین آن کمی بیشتر است.همچنین مواد معدنی هر دو بسیار شبیه به هم است؛هر دو دارای سلنیوم
،منگنز،روی،مس،پتاسیم،سدیم،فسفر،کلسیم و آهن هستند اما مقدار همه این موارد در تخم اردک کمی بیشتر است.همچنین ویتامین های موجود در تخم اردک و مرغ شبیه هم است و فقط مقدارشان در تخم اردک کمی بیشتر است.این ویتامین های شامل تیامین،نیاسین،ریبوفلاوین،اسید پانتوتنیک،فولات،ویتامین B6 و ویتامین D و ویتامین E و ویتامین A و ویتامین B12ورتینول است.

*منبع:مجله سیب سبز*



طبقه بندی: میوه و سبزیجات و صیفی جات، سرطان،
برچسب ها: تخم اردک، خواص تخم اردک، تخم اردک سپری در برابر سرطان،

تاریخ : یکشنبه 28 آذر 1395 | 11:59 ق.ظ | نویسنده : سیدحسین ابراهیمی | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.